NOTICIA

Go

Entrenamientos para la Carrera BH.2 de Montgat

Entrenamientos para la Carrera BH.2 de Montgat

- A qui va dirigit?

Donada la nostra experiència prèvia dins d'aquest món, formació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i molts anys d'experiència en curses pupulars i triatlons, volem transmetre els nostres coneixements teòrico-pràctics a tots aquells que ja gaudeixen, o comencen a fer-ho, del running, és a dir, tothom hi té cabuda; des d'aquells que s'inicien fins a aquells que volen millorar les seves prestacions a les curses.

 

- Com s'organitza?

Partint del fet que volem adreçar-nos a tots el runners de Montgat, ens dividim en diferents sub-grups en funció dels diferents nivells definits (iniciació, bàsic, mig i avançat..) la qual cosa ens garantitza que tothom treballa al seu ritme i pot anar fent les evolucions de forma còmode i paulatina. Cada sub-grup és guiat i dirigit per un entrenador que s'encarrega de les rutines i pautes a realitzar.

 

- Quina és la metodologia de treball?

Coach to top té dos tipus d'entrenaments; els presencials i els no-presencials. El primers es realitzen al cap de setmana (o bé dissabte o bé diumenge). En aquesta sessió cada sub-grup treballa de forma conjunta sota la supervisió de l'entrenador corresponent. Els entrenaments no-presencials són aquells que s'envien a cada membre de Ctt, via mail, dissenyats per l'entrenador corresponent i que es realitzaran durant la setmana de forma individual.

 

- Com interactua el grup?

Bàsicament de dues maneres; a) Via mail; els membres del grup reben dos mails setmanals, un diumenge al vespre, on s'especifiquen els entrenaments a fer durant la setmana (els no-presencials) i l'altre dimecres, on es concreta el dia i l'hora de l'entrenament presencial del cap de setmana. b) Via Facebook; Ctt té un perfil en aquesta xarxa social obert tant a aquells runners que participen del grup com a aquells que no. S'hi penjen fotografies dels entrenaments, comentaris, sensacions, properes curses, etc. Val a dir que funciona també com a pas previ a formar part de Ctt, la gent ens contacta via Facebook per ser membre del grup i participar dels entrenaments.

 

- Quin tipus d'entrenaments es realitzen?

En un principi, i donat que volem preparar als nostres runners per a la cursa de Montgat del proper diumenge 30 de març, realitzarem un treball específic per a la cursa, però la nostra vocació i, de nou, l'entorn del poble, ens avoca a realitzar entrenaments per muntanya, platja, trekkings, etc. En definitiva, volem gaudir del running en totes les seves modalitats.

 

- Només s'ofereixen entrenaments?

No. De nou, i havent passat la cursa de Montgat, volem plantejar-nos oferir xerrades tècniques sobre temes d'interès en el món del running; alimentació, tècnica de carrera, tipologia de sabatilles esportives i petjades, etc. Tenim en cartera diferents presentacions que ara començarem a desenvolupar.

“TOTS ELS PARTICIPANTS, ENTREN EN EL SORTEIG DE 4 INCRIPCIONS GRATUITES DE LA CURÇA BH.2 I A MÉS A MÉS TOTS ELS MEMBRES TINDRAN DESCOMPTE A L’HORA DE COMPRAR LA INCRIPCIÓ A TRAVES DE CTT.”

INICI ENTRENAMENTS:  Dissabte 1 de març de 2014 a les 9:30 a les instal·lacions del Pàdel Montgat (La Fonda Marina).

MATRÍCULA: 20€ 
TAGS
runnerstrainningcarrerascompetircoach to top